GWINGS GW9X3M

GW9X3M - Visszafogott elegancia

Kényelemet keresel, de nem szeretnéd beáldozni a maximális precizitást sem? A GW9X3M egerünktől mindkét téren a lehető legtöbbet kapod! Az ergonomikus kialakításának köszönhetően tenyeredbe simuló egér matt felületével és mindössze a logóján és a görgőjén előcsalogatható RGB világításával azokat a játékosokat célozza meg, akik jobban kedvelik a visszafogottabb kialakítást.

Gombokból az egyszerűség jegyében nincs túlzott tumultus az egér felületén, mindössze a GW9X3M oldalán találsz 3 programozható billentyűt, melyek értékét az egér szoftverén keresztül kedvedre cserélgetheted, makrózhatod. Emellett az egér érzékenységét 800 és 3200 dpi között változtathatod a görgő alatti gombok segítségével, de a szoftveren belül akár egyedi értékeket is definiálhatsz.

Amennyiben nem szeretnéd évente cserélgetni az egereket fontos lehet, hogy egy tartós modellt válassz, amivel a napi több ezer kattintást követően sem adja meg magát pillanatok alatt. Szerencsére a GW9X3M jobb és bal billentyűje alatt elhelyezett Huano kapcsolókat kedvedre nyúzhatod, hisz akár 5 millió kattintást is kibírnak életük során.