GWINGS GW959HS

GW959HS - Színes hangzás

Rendkívül fontos visszajelzést kínálnak a legtöbb játékban a hanghatások is, így bizony egy vérbeli gamer tisztában van vele, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fejhallgató csücsül a fején miközben a virtuális világ kalandjaiban részt vesz. A gWings legújabb, profi formatervezésű fülese a GW959HS maximálisan kielégíti a játékosigényeket, tartós kialakításának köszönhetően pedig hosszú ideig élvezheted a füledet kényeztető minőségben felcsendülő dallamokat.

A GW959HS szintetikus bőrrel bevont, maximális komfortérzetet kínáló fülpárnái mögött brutális zenei teljesítményre képes, 50 mm-es átmérőjű hangszórók várják a bevetést, a többjátékos módnál pedig további egyértelmű előnyt jelent a könnyedén a legkényelmesebb pozícióba igazítható, hajlékony mikrofon is.

Ha esetleg amiatt aggódnál, hogy a LED-ek lemaradtak a GW959HS felületéről megnyugtatunk, a készülék fülpárnái ugyanis hétféle színben képesek pompázni, emellett a mikrofon vége is vörösen izzik. Hogy ne kelljen a képernyőre tapadnod miközben kedvenc játékodat pörgeted, egy 2,2 m-es, horgonyzott kábel is a rendelkezésedre áll, mely kellő mozgásteret kínál ahhoz, hogy a legkényelmesebb pozícióban elhelyezkedve lépj a virtuális térbe.