GWINGS GW9300M

GW9300M - A mesterlövész

PUBG-vel kelsz és COD-dal fekszel? Akkor garantáltan szükséged lesz egy profi célzást kínáló egérre! A GW9300M minden porcikáját úgy alakítottuk ki, hogy az FPS-bajnokok tökéletes társává váljon. Az egér AVAGO 3050+MCU típusú érzékelője egészen 4000dpi érzékenységig állítható és 1000Hz-es mintavételezésre is képes, felületén pedig 9 programozható gombot is elhelyeztünk, így csak rajtad múlik, hogy miként használod őket. A GW9300M egerünkön külön „mesterlövész” gomb biztosítja a célpont könnyű és gyors bemérését.

Az egér kialakítását is a játékos igényekhez igazítottuk, a GW9300M fekete – grafit/szürke, matt felületű kialakítást kapott, melyet programozható RGB-s háttérvilágítással dobtunk fel. A háttérvilágítás szoftveresen beállítható, 11 külön üzemmód közül választhatsz a program felületén.

A kényelmet a testreszabhatóság garantálja hisz a programozható gombok mellett akár az egér méretét is a tenyeredhez igazíthatod. A jobb oldalszárny cseréjével ugyanis a GW9300M pillanatok alatt átalakulhat egy méretes, xxl-es egérré. Ha szeretnél az FPS-játékok királya lenni a GW9300M segíthet álmod megvalósításában.