GWINGS GW9200M

GW9200M - Precíz csillogás

Mindened az online szerepjátékok világa? Akkor a gWings GW9200M-es egerét Neked találták ki! Az ergonomikus kialakítású egér összesen 9 makrózható gombot kínál a felületén, melyekkel az egyéniségedhez és játéksítusodhoz leginkább passzoló kialakítással ugorhatsz az MMO-k küzdőtereibe. Amennyiben az ínyenc megoldásokat mindig is kedvelted, az egér bal oldalán elhelyezkedő trackball jelenlétére garantáltan felkapod majd a fejed, hisz számos területen kínál hasznos szolgáltatásokat ez a kis görgő.

Az egér szoftverén keresztül az egyedi gombkiosztás mellett természetesen az érzékenységi fokozatok állítására is lehetőséged nyílik, az 500 és 7200 dpi-s felbontások közötti értékekkel villámgyorsan felruházhatod a GW9200M felületét. Az egér RGB fényeit a PC-s programon keresztül vezérelheted, de a görgő alatt elhelyezett DPI-váltó, valamint a fényszabályozó gomb segítségével a szoftver indítása nélkül is ugrándozhatsz a világítási stílusok és a felbontások között.

Sőt ez még nem minden, az egér alsó részén elhelyezett profilváltó kapcsoló segítségével az egyénileg beállított gombkiosztások közötti váltásra is lehetőséget kapsz, így speciális elrendezéseket is pillanatok alatt előcsalogathatsz a GW9200M beépített memóriájából.